4 august 2013

Things i'll never say to you

In mijlocul zilei se da jos din pat si isi face drum pana la cel mai apropiat geam.Deschide usor ferastra iar aerul cald o loveste in fata.Priveste in gol pentru o secunda si arunca un zambet timid.Urmareste oamenii care trec pe strada,urmareste norii si se uita fix la soare.Se intoarce si isi aprinde o tigara spijinindu.se de perete.

Are un discurs in cap,un discurs la care tine mult.Il repeta in fiecare dimineata in fata oglinzii si isi imagineaza reactia ta.
A incetat sa isi faca curaj sa ti.l spuna atunci cand si.a dat seama ca nu ar schimba nimic.A incetat atunci cand a aflat ca tu oricum nu ai crede.o.
Fiecare cearta,fiecare tipat,fiecare moment in care cuvintele astea ii tremura pe buze o fac sa taca.In tacerea asta stupida ea isi imagineaza ce s.ar intampla daca ar spune "Te iubesc...".Si.a dat seama ca nu ai crede.o,si.a dat seama ca ai cere motive si fapte.Inghite in sec si tace.
Ar vrea acum sa o strangi tare in brate si sa ii spui ca totul o sa fie bine.Ar vrea sa te priveasca in ochi sa iti spuna ca ea defapt simte si ca tot ce faci doare,ca tot ce spui si faci o ranesc...ca ea nu a invatat inca sa arate ceea ce simte.


19 comentarii:

 1. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , îl puteți contacta pe Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
  Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
  * vrăji de dragoste
  * vrăji de căsătorie
  * magia banilor
  * vrajă frumoasă
  * vraja norocului
  * Vrăji de atracție sexuală
  * SIDA vindecă magia
  * Casino Cave
  * S-au eliminat pesterile blestemate
  * Vraja de protecție
  * magie la loterie
  * Vrăji norocoase
  * Vraja de fertilitate
  * Inel de telekineză 💍
  E-mail: makharituals@gmail.com
  Whatsapp +1(815)564-3618

  RăspundețiȘtergere