19 mai 2012

Strain consumat


Dimineata iti bate,somnoroasa,la usa.Nu ai de gand sa ii deschizi,nu astazi.Si totusi ai plecat pe strazile alea goale.Amintiri se prind de tine iar tu incerci sa te agati de ele.Aerul rece iti intra in plamani si parca nu ai vrea sa-i dai drumul.Sentimentul de siguranta se ciubareste in tine si te face sa te intrebi cand il vei simti cu adevarat.


4 comentarii:

  1. Ăh . dacă aş putea , nu aş lăsa dimineaţa niciodată să intre . Nu vreau amintiri noi , nu vreau să mă leg de oameni , care nu dau nici 2 bani pe mine . :-j
    Prefer să rămân singură decât să fiu înconjurată de prieteni falşi :o3 ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt singura in fiecare dimineata,am reusit sa ii indepartez pe toti si cred ca asa e mai bine.Urasc diminetile,urasc inceputurile si urasc oamenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu consider că am nevoie de prieteni . E bine aşa 2-3 .
      Urăsc oamenii . Singurul motiv care m-a făcut să încep să simt astfel de sentiment pentru ei este atunci când am văzut cu câtă nepăsare tratează totul .

      Ștergere
  3. Unii nu se gandesc decat la binele lor.Vor sa gastige ceva daca e prieten cu tine.Si eu am foarte putini prieteni dar macar stiu ca ma pot baza pe ei.Pana la urma tot ce conteaza e propria persoana. :)

    RăspundețiȘtergere